Voor de zomerperiode van 2018 hebben we weer een aantal prachtige vakantie-locaties voor u gereserveerd. 

We doen het hele land aan: We bezoeken Overijssel, Texel en Zeeland.

Zoals ieder jaar is de interesse in de vakanties erg groot. De groepen zijn niet groter dan maximaal 15 personen, dus we hebben alle tijd voor u! We adviseren u wel zo snel mogelijk te boeken. Wij kunnen voor u een annuleringsverzekering afsluiten, dus mocht u toch niet met ons mee kunnen, dan krijgt u uw geld weer terug.  

Vanzelfsprekend zijn de vakantie Volpension en zijn alle leuke uitstapjes bij de prijs inbegrepen. Naast onze deskundige begeleiding krijgt u van ons de persoonlijke aandacht die u verdient. U wordt door ons thuis opgehaald en natuurlijk weer veilig thuis gebracht en indien gewenst kunt u uw rollator meenemen.

Zoals u van ons gewend bent gaan we er weer ontzettend leuke dagen van maken. Gaat u weer gezellig mee?


Vrienden van Seniorenplezier hebben voorrang en ontvangen een korting van € 25,00. 

Hotel De Kamperduinen **** Kamperland

Prijs p.p. geheel verzorgd € 859,00.

Periode maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni 2018


Nieuw in ons aanbod is dit mooie 4-sterren hotel in zonnig Zeeland. We hebben voor u weer mooie excursies in petto en u gaat Zeeland van haar mooiste kant zien. Het hotel ligt centraal tussen de steden Middelburg, Zierikzee en Goes. Dat wordt weer volop genieten!


Vragen of reserveren? Bel ons op 075-7600145

Hotel De Witte Berken *** in Epe

Prijs p.p. geheel verzorgd € 779,00.

Periode maandag 9 juli t/m vrijdag 13 juli 2018.


Een charmant en sfeervol hotel waar u zich als gast, te midden van het natuurschoon, onmiddelijk thuis voelt. Grenzend aan het landgoed Wissel/Tongeren heeft u de mooiste plek op de Veluwe gevonden. We hebben weer een nieuw en ontzettend leuk dagprogramma voor u uitgezocht.


Vragen of reserveren? Bel ons op 075-7600145

Hotel Molenbos *** in De Cocksdorp

Prijs p.p. geheel verzorgd € 945,00.

Periode maandag 17 september t/m vrijdag 21 september 2018.


Dit mooie hotel ligt aan de andere kant van het eiland dan u van ons gewend bent. U leert het eiland op een andere manier kennen en natuurlijk hebben we dit jaar weer een totaal vernieuwd programma. Laat u verrassen op dit bijzondere Waddeneiland. We maken er weer een Texels feest van zoals u van ons gewend bent