De zomer ligt achter ons en dat betekent weer nieuwe uitstapjes van Seniorenplezier. We stelden weer een mooi programma voor u samen om te genieten van al dat moois wat ons land biedt. Zoals u van ons gewend bent: alles prima geregeld vanaf uw voordeur en weer terug. U hoeft nergens aan te denken, wij verzorgen alles van A tot Z.

OP ALLE UITSTAPJES ONTVANGEN VRIENDEN €2,50 KORTING

Reserveer een leuk uitstapje! Bel ons op 075-7600145

WOENSDAG 31 JANUARI

€34

Muzikale Oranje bingo

Op de verjaardag van prinses Beatrix verwelkomen wij u graag op de Muzikale Oranje Bingo! Kees Bos maakt er voor ons allemaal weer een feestje van! Natuurlijk zijn er mooie prijsjes te winnen en zijn er weer heerlijke pannenkoeken.

ZONDAG 4 FEBRUARI

€67

Musical “Was getekend Annie M.G. Schmidt"

Wie is er níet bekend met het werk van Annie M.G. Schmidt? Ze schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten. In haar rol als Annie M.G. Schmidt blikt Simone Kleinsma samen met haar zoon Flip terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten.

DONDERDAG 8 FEBRUARI

€24

Thema-avond: Amsterdamse stampotten

Een echt gezellige, Amsterdamse avond! Tijdens het heerlijke stamppotten-buffet hebben we muzikaal vertier en kunt u uit volle borst meezingen. Een heerlijke Amsterdamse avond in onze huiskamer in Wormer.

Reserveer een leuk uitstapje! Bel ons op 075-7600145

DONDERDAG 15 FEBRUARI

€54

Workshop bonbons maken

Aan de slag met chocola, wie wil dat niet! We maken bij de echte banketbakker heerlijke bonbons, welke u na afloop mee naar huis mag nemen. Er moet natuurlijk wel geproefd worden!

WOENSDAG 21 FEBRUARI

€32

Met Peter & Peter staat de huiskamer op z'n kop!

De huiskamer in Wormer leent zich uitstekend voor een gezellig optreden van Peter & Peter. Peter 1 is de Amsterdammer en zingt o.a. Willie Alberti en Manke Nelis. Peter 2 neemt ons mee naar de jaren 60 met Cliff Richard, The Cats, noem maar op.Het komt allemaal voorbij!

WOENSDAG 7 MAART

€49

Boottocht op de MS Jordaan

Een écht ouderwets gezellig en ongedwongen Amsterdams feest meemaken? Dat kan op MS de Jordaan. Op de Amsterdamse feestboot vindt u een oergezellige Jordanese huiskamer én een traditioneel Amsterdams Café. U vaart over het IJ en door enkele Amsterdamse grachten. Natuurlijk met heel veel 'meezing'-muziek m.m.v. van Eddy & Nancy of Luc Meijer.

Reserveer een leuk uitstapje! Bel ons op 075-7600145

DONDERDAG 8 MAART

€29

Thema-avond: Ola Spanje!

Tijdens deze thema middag/avond gaan we naar Mediteraanse sferen.We proeven met elkaar diverse Spaanse hapjes, ook wel tapas genoemd. Wie weet staat er zelfs een glaasje Spaanse Sangria voor u klaar?

VRIJDAG 9 MAART

€39

Vlinders aan de Vliet

In deze kleine dierentuin in Leidschendam bevinden zich verschillende soorten dieren, zoals diverse vogels, vissen, schildpadden, kikkers, leguanen en zelfs twee krokodillen. In de tropische vlindertuin zijn maar liefst 1500 soorten vlinders aanwezig.

WOENSDAG 14 MAART

€49

Euromast

Durft u naar de top te gaan? De Euroscoop is een roterende glazen lift, die u naar maar liefst 185 meter hoogte brengt! Hierna maken we een rondvaart met de pannenkoekenboot over de wateren van Rotterdam. Een avontuurlijk dagje Rotterdam!

Reserveer een leuk uitstapje! Bel ons op 075-7600145

WO 21 & DO 22 MAART

€32

Rondje van de chauffeur

Dit was de afgelopen jaren het populairste huiskamer uitstapje. Wegens groot succes herhaald. Onze chauffeurs maken er weer een bijzondere tocht van. De dames van Seniorenplezier verzorgen een heerlijke lunch.

DINSDAG 27 MAART

€34

Omniversum

Een spectaculaire filmbeleving op een koepelscherm, waarop diverse documentaire-films worden vertoond. We beginnen de dag met een lekker kopje koffie/thee met een gebakje. Na afloop van de film lunchen we samen, waarna u weer thuis wordt gebracht.

WOENSDAG 28 MAART

€34

Paasstukjes maken

Het is alweer bijna Pasen en onder leiding van een professionele Paasstukjes maakster, gaan we aan de slag. De “Paasmaterialen” liggen klaar om er iets moois van te maken. De middag sluiten we uiteraard af met een gezellig paasdiner.

Reserveer een leuk uitstapje! Bel ons op 075-7600145

DONDERDAG 5 APRIL

€24

Thema-avond: Chinees

Tijdens deze thema middag/avond serveren wij u een uitgebreide chinese rijsttafel. Nasi, bami, babi pangang en foe yong hai mogen natuurlijk niet ontbreken. Kunt u al met stokjes eten?

DONDERDAG 12 APRIL

€34

Workshop Tuincentrum Intratuin

We brengen een bezoek aan het tuincentrum, waar we worden ontvangen met koffie en wat lekkers. Vervolgens volgen we een leuke, creatieve workshop. Natuurlijk krijgt u ook de gelegenheid om een rondje te lopen en leuke aankopen te doen. Na de lunch gaan we weer terug naar huis.

VRIJDAG 13 APRIL

€29

Circus Sijm

Hooggeëerd publiek! Welkom in het circus met acrobaten, ballerina’s en clowns. Vandaag staat het circus in Wormer en ontvangen zij u met veel plezier in de mooie circustent. Vooraf staat er een lekkere lunch op het programma in de huiskamer van Seniorenplezier.

Reserveer een leuk uitstapje! Bel ons op 075-7600145

WOENSDAG 25 APRIL

€39

Het Land van fluwel

Na het grote succes van vorig jaar, brengen we dit jaar opnieuw een bezoek aan de tulpenvelden. Met de Bloembollenboemel maken we een mooie ronde door de prachtig gekleurde bloemenvelden. Een middagje op en top genieten.

Reserveer een leuk uitstapje! Bel ons op 075-7600145