In 2008 startte ik met Seniorenplezier. Veel ouderen gaan sindsdien met ons mee om te genieten van onze kleinschalige en liefdevolle aanpak. De groepen blijven klein, vaak niet meer dan 14 senioren, zodat er echte aandacht is en een luisterend oor. Ik besloot vanaf het begin om de mensen thuis op te halen en ook weer thuis te brengen. Belangrijk omdat veel ouderen er tegenop zien om naar een verzamelplaats te komen. Deze aanpak werkt, ondanks dat het logistiek en financieel altijd een hele puzzel is. Stichting Seniorenplezier krijgt geen subsidie en wij moeten onze eigen broek ophouden. Gelukkig slagen wij erin, ook door donaties van gulle gevers en de steun van de Vrienden van Seniorenplezier, de kosten van de uitstapjes betaalbaar te houden. Ik ga nu met Seniorenplezier een nieuwe fase in. In Wormer starten wij met een eigen locatie waar ouderen doordeweeks langskomen voor een praatje met een kopje koffie of een spelletje. Daarnaast organiseren wij onze zeer gewaardeerde themadiners, filmavonden en kleinschalige muziek uitvoeringen op deze gezellige locatie.

Ik hoop dat onze website u inspireert om een keer mee te gaan met Seniorenplezier of bij ons langs te komen. Samen met onze gemotiveerde vrijwilligers heet ik u van harte welkom.

Heeft u vragen en wilt u meer informatie over Seniorenplezier? Aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.30 uur tot 16.00 uur van dinsdag tot en met vrijdag.

Bekijk de uitstapjes Word vriend!


Magda van der Zee
t.    075-7600145
m.  magda@seniorenplezier.nl