In 2008 startte Magda van der Zee met Seniorenplezier. Veel ouderen gaan sindsdien met ons mee om te genieten van onze kleinschalige en liefdevolle aanpak. De groepen blijven klein, vaak niet meer dan 14 senioren, zodat er echte aandacht is en een luisterend oor. Vanaf het begin besloten we om de mensen thuis op te halen en ook weer thuis te brengen. Belangrijk omdat veel ouderen er tegenop zien om naar een verzamelplaats te komen. Deze aanpak werkt, ondanks dat het logistiek en financieel altijd een hele puzzel is. Stichting Seniorenplezier krijgt geen subsidie en wij moeten onze eigen broek ophouden. Gelukkig slagen wij erin, ook door donaties van gulle gevers en de steun van de Vrienden van Seniorenplezier, de kosten van de uitstapjes betaalbaar te houden. In Wormer hebben wij een eigen locatie waar ouderen doordeweeks langskomen voor een praatje met een kopje koffie of een spelletje. Daarnaast organiseren wij onze zeer gewaardeerde themadiners, filmavonden en kleinschalige muziek uitvoeringen op deze gezellige locatie.
Seniorenplezier gaat per januari 2019 een nieuwe fase in. Na elf jaar inzet, met hart & ziel, heeft Magda besloten het stokje over te dragen. Ze heeft in het Ouderenfonds een goede partner gevonden om de activiteiten van Seniorenplezier te waarborgen. Samen met het Ouderenfonds gaan wij de activiteiten op dezelfde manier voortzetten.

We hoepen dat onze website u inspireert om een keer mee te gaan met Seniorenplezier of bij ons langs te komen. Samen met onze gemotiveerde vrijwilligers heten we u van harte welkom.

 Heeft u vragen en wilt u meer informatie over Seniorenplezier? Aarzel dan niet om te bellen of te mailen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 13.00 uur op dinsdag tot en met vrijdag.


Bekijk de uitstapjes Word vriend!


Magda van der Zee
t.    075-7600145
m.  magda@seniorenplezier.nl

Dorpsstraat 85
1531 HB Wormer
075-7600145
info@seniorenplezier.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen